Είναι γνωστό ότι στις σοκολάτες δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Ούτε καν οι βίγκαν. Αυτή την «αδυναμία» θέλουν να εκμεταλλευτούν οι μεγάλες εταιρείες τροφίμων, οι οποίες δίνουν «αγώνα» δρόμου για να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο στην ραγδαίως εξελισσόμενη ...
Read More »Λάτρεις του τυριού, προσοχή: Υπάρχει ένα νέο υβρίδιο τυριού και σοκολάτας
Όλοι μας έχουμε νιώσει κάποια στιγμή τη λαχτάρα για έναν εντελώς παράλογο συνδυασμό τροφίμων, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως βρισκόμαστε σε ενδιαφέρουσα. Σίγουρα έχετε κι εσείς έναν φίλο με αλλόκοτους γευστικούς κάλυκες ή είστε εσείς αυτός ο φίλος. Αν, ...
Read More »Η σοκολάτα Toblerone αλλάζει σχήμα και οι θαυμαστές της αγανακτούν
Σε δύο μόνο συσκευασίες Η εταιρεία εξήγησε πως το δίλημμα ήταν αλλαγή σχήματος ή αύξηση της τιμής καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών Μια άσχημη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η Toblerone, η αγαπημένη σοκολάτα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον ...
Read More »Πρωτότυπες συνταγές για τα πάρτι των μικρών παιδιών μας, θα ξετρελαθούν!!
Στις γιορτές, τα πάρτι και γενικά όταν έχουμε κάποια εκδήλωση στο σπίτι μας, όπου θα πρέπει να προσφέρουμε φαγητό ή γλυκό, δεν μας απασχολεί μόνο το -τι θα φτιάξουμε-, αλλά και το -πως θα το παρουσιάσουμε- στους καλεσμένους μας. Περισσότερο ...
Read More »Μπορείς να προλάβεις τις λευκές τρίχες ..
Εκτός από το πέρασμα των χρόνων, υπαίτιοι για τις λευκές τρίχες είναι και γενετικοί παράγοντες. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που άλλοι άνθρωποι ασπρίζουν πάρα πολύ νέοι. Υπάρχει όμως τρόπος να προλάβει κανείς τις άσπρες τρίχες; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ...
Read More »Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας θα λειτουργεί από το Νοέμβριο στην Αθήνα.
Ένα ολόγλυκο Μουσείο Σοκολάτας στην Αθήνα, μέχρι και 1200 λίτρα θα λιώσουν στον καταρράκτη σοκολάτας & άλλα υπέροχα. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά πράγματι, ένα εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας πρόκειται να λειτουργήσει από τον ...
Read More »Το κόκκινο κρασί και η μαύρη σοκολάτα μπορούν να «φρενάρουν» το Αλτσχάιμερ
Η ρεσβερατρόλη, μια ουσία που υπάρχει στα κόκκινα σταφύλια και στο κόκκινο κρασί, καθώς επίσης στη μαύρη σοκολάτα και σε άλλες τροφές, φαίνεται να επιβραδύνει τη συσσώρευση στον εγκέφαλο του βήτα αμυλοειδούς, μιας πρωτεΐνης που παίζει-ρόλο κλειδί στη νόσο Αλτσχάιμερ. ...
Read More »