Το αίτημα
Read More »Προειδοποίηση: Το πολύ ψήσιμο ή τηγάνισμα μπορεί να κάνει καρκινογόνες τις πατάτες
Βρετανία Ο κίνδυνος του ακρυλαμιδίου Οι φέτες του τοστ ή οι πατάτες αποτελούν δυνητικό κίνδυνο για καρκίνο, αν έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί πολύ και έχουν χάσει πια το χρυσοκίτρινό χρώμα τους, προειδοποιούν οι Βρετανοί επιστήμονες. Ο κίνδυνος προέρχεται από την ...
Read More »ΦΛΟΥΔΑ ΠΑΤΑΤΑΣ: κακώς την πετάμε, δες τους λόγους..
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων συνηθίζει να πετάει στα σκουπίδια τις φλούδες από τις πατάτες που καθαρίζει για το τηγάνισμα/μαγείρεμα. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την πλειοψηφία, τότε σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη και συνήθειες μόλις διαβάσετε πόσα πράγματα μπορείτε ...
Read More »Τηγανιτές πατάτες…. αχ αυτή η αμαρτία!!
Yγιεινές τηγανιτές πατάτες…. τις τρώμε χωρίς τύψεις!! Υλικά Πατάτες Λίγο ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Επιλεκτικά, αν σας αρέσει, μπορείτε να προσθέσετε: πάπρικα, ρίγανη ακόμη και μουστάρδα σε σκόνη. Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια όπως και ...
Read More »