Το παραγόμενο ελαιόλαδο φυλάσσεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όπου υπάρχει αυτόματο δίκτυο ψύξης- θέρμανσης, ώστε να διατηρείται η θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου. Η ελεύθερη επιφάνεια της δεξαμενής τέλος πληρείται με άζωτο, ώστε να αποφεύγετε η οξείδωση.
Read More »Λάδι στη φωτιά η επιστολή-μαρτυρία του λιθουανού επιτρόπου για τη Λέσβο
Υποτίθεται ότι ήταν μια επιστολή που επεδίωκε να ευαισθητοποιήσει την Κομισιόν για τη βοήθεια που χρειάζεται η Ελλάδα για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών. Ωστόσο, η μαρτυρία του λιθουανού επιτρόπου Βιτένις Αντριουκάιτις από τη Λέσβο εξόργισε την Κομισιόν, με αποτέλεσμα ...
Read More »Τηγανιτές πατάτες…. αχ αυτή η αμαρτία!!
Yγιεινές τηγανιτές πατάτες…. τις τρώμε χωρίς τύψεις!! Υλικά Πατάτες Λίγο ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Επιλεκτικά, αν σας αρέσει, μπορείτε να προσθέσετε: πάπρικα, ρίγανη ακόμη και μουστάρδα σε σκόνη. Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια όπως και ...
Read More »Πως ξεχωρίζουμε το καλό λάδι
Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη κατάσταση να αγοράσετε λάδι πληρώνοντάς το για φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αλλά τελικά διαπιστώσατε ότι πήρατε «γουρούνι σε σακί». Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μερικές απλές οδηγίες-βήματα ώστε να είσαστε σε θέση να ...
Read More »