Daily Archives: 26 Οκτωβρίου 2020

Κρήτη: Δολοφονημένος βρέθηκε και ο 82χρονος σύντροφος της 79χρονης που στραγγάλισαν

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε οικία της 79χρονης,σε κοντινή απόσταση από εκείνο που εντοπίστηκε η ηλικιωμένη στραγγαλισμένη.

Read More »

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή από μαχαιριές 90χρονη, νοσηλεύονται ο γιoς κι η αδελφή

Ο 42χρονος φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει τραυματιστεί δεν έχουν διευκρινιστεί.

Read More »

Θεσσαλονίκη: 10 κρούσματα κορωνοϊού σε δομή περίθαλψης παιδιών

Πρόκειται για κλειστή δομή περίθαλψης παιδιών με νοητική καθυστέρηση και κινητικές δυσκολίες, ηλικίας 2,5 και άνω. Σε καραντίνα χωρίς συμπτώματα, παραμένουν δέκα παιδιά.

Read More »

Σουβλιά και φαλτσέτες μεταξύ των ευρημάτων έρευνας σε φυλακές Κορυδαλλού

Παράλληλα, στις φυλακές Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δεκαεννέα αυτοσχέδια μαχαίρια-σουβλιά, 12 κινητά τηλέφωνα και 3 μπαταρίες κινητών, 14 φορτιστές κινητών και 4 hands free, 52 χάπια, 14 τράπουλες και 4 ζευγάρια ζάρια, 80 λίτρα αυτοσχέδιο αλκοόλ και 76 κάρτες καρτοτηλέφωνου.

Read More »

Στρατός: Προκήρυξη για την πρόσληψη 160 οπλιτών-Απαιτούµενα προσόντα-Ημερομηνία αιτήσεων

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια (14:06:03 σήμερα) η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας με την οποία προκηρύσσονται 160 θέσεις οπλιτών και εφέδρων Ειδικών(Ε) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών ετών, οι οποίες έχουν εγκριθεί για το έτος 2020. 

Read More »

Στάνο: Αν η Τουρκία συνεχίσει με τις προκλήσεις πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε

«Η θέση όπως εκφράστηκε από τον ύπατο εκπρόσωπο στο twitter αντικατοπτρίζει τη θέση της ΕΕ. Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις επίσης από τα κράτη-μέλη σχετικά με τα απαράδεκτα σχόλια του Προέδρου Ερντογάν» ανέφερε ο Πίτερ Στάνο υπογραμμίζοντας ότι «η θέση της ΕΕ είναι ξεκάθαρη» 

Read More »

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για 28η Οκτωβρίου: Που θα βρέξει

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το βράδυ της Τρίτης (27-10-20) και από τα δυτικά - νοτιοδυτικά. Κακοκαιρία θα επικρατήσει την Τετάρτη (28-10-20 ημέρα της Εθνικής Εορτής) στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Read More »