Ανανεωμένο και ανοιξιάτικο το νέο Ζάχαρη & Αλεύρι έφτασε και μας επιφυλάσσει εκπλήξεις! Περισσότερες εύκολες και πρωτότυπες συνταγές για ζύμες και γλυκά, λαχταριστές φωτογραφίες και μία νέα δυνατή ομάδα ζαχαροπλαστών και μαγείρων από όλη την Ελλάδα. Τι θα βρούμε στο τεύχος:
Απίθανα φραουλογλυκά, από πάστα φλόρα και λικεράκι μέχρι μπράουνι
Λιχουδιές στο τηγάνι, όπως σπιτικά ντόνατς γεμιστά με σάλτσα καραμέλας, τσούρος και μηλο-λουκουμάδες
Εύκολα ανοιξιάτικα κέικ που μπορούμε να «αναβαθμίσουμε» με διάφορα γλάσα
Συνταγές χωρίς γλουτένη από μπανανόψωμο μέχρι πάνκεϊκ
Πανεύκολα γλυκά μόνο με 4 υλικά
Σημειώστε και αυτό: από αυτό το τεύχος, το περιοδικό θα κυκλοφορεί με δώρο ένα έξτρα ένθετο 32 σελίδων αφιερωμένο σε ένα θέμα.
Αυτή τη φορά, το θέμα είναι η Σαρακοστή και εμείς θα μάθουμε να φτιάχνουμε 14 νηστίσιμα γλυκά, πολλά από αυτά με σοκολάτα.
Ναι, ακόμα και η μπουγάτσα και το προφιτερόλ γίνονται νηστίσιμα!
Το διπλό Ζάχαρη & Αλεύρι κυκλοφορεί στα περίπτερα