Την μπριζόλα σας, την επιθυμείτε medium, μήπως well done ή θειαφισμένη; Αυτήν την ερώτηση να περιμένετε από τον σερβιτόρο που θα έλθει να πάρει την παραγγελία σας στο El Diablo (Ο Διάβολος).
Ακριβολόγος ο «νονός» του εστιατορίου: Το El Diablo είναι χτισμένο στην πλαγιά ηφαιστείου στο Λανσαρότε, στα Κανάρια, τα θεμέλιά του είναι εννέα στρώματα βασάλτη (έμπνευση των αρχιτεκτόνων Eduardo Caceres και Jesus Soto) και φιλοξενεί μια γιγάντια σχάρα, δυο μέτρα κάτω από την οποία κοχλάζει λάβα στους 400 βαθμούς Κελσίου.