Η ακαδημαϊκός και πρόσεδρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Yale των ΗΠΑ εξηγεί γιατί τα διατροφικά συστήματα με χαμηλή περιβαλλοντική επιβάρυνση και ταυτόχρονη εξασφάλιση υγιεινού τρόπου ζωής είναι το ζητούμενο και για τις μελλοντικές γενιές.
Tagged with: Tags Αντωνία διατροφή τριχοπούλουμεσογειακή
About ingr
Related Articles
Νέα στοιχεία για τον πλανήτη Άρη: Είχε κάποτε ωκεανό με αμμώδεις παραλίες, λένε οι ερευνητές
2 ημέρες ago
AI αποκωδικοποιητής διαβάζει τις σκέψεις ενός ατόμου μόνο με μια γρήγορη σάρωση εγκεφάλου
8 ημέρες ago
Αστεροειδής μπορεί να πέσει στη Γη το 2032: Τι μπορεί να συμβεί – Τι μπορούμε να κάνουμε
10 ημέρες ago