Καθώς ο καιρός κρυώνει, μια καυτή σοκολάτα είναι ό,τι καλύτερο για να ζεσταθεί κάποιος. Ο σεφ Dominique Ansel το ξέρει καλά αυτό και πηγαίνει το γευστικό αποτέλεσμα ένα βήμα παρακάτω…
Τι κάνει; Χρησιμοποιεί ζαχαρωτά, τα γνωστά marshmallows, τα οποία βάζει στην επιφάνεια της σοκολάτας όσο είναι καυτή και αυτά… ανθίζουν! Ο ίδιος σχηματίζει μια μαργαρίτα με τα γλυκά, καλυμμένη με λευκή σοκολάτα. Και όταν πέσει στο καυτό ρόφημα ανοίγει τα πέταλά της εντυπωσιάζοντας τον χρήστη. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και λαχταριστό… για όσους βρεθούν σε αρτοποιεία του εν λόγω σεφ στο Τόκιο, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.