Ο σεφ Anton Piotrowski’s στο εστιατόριο Brown & Bean στο Πλίμουθ καινοτομεί και σερβίρει το ένα πιάτο από το μενού του στο χέρι των επισκεπτών! Μάλιστα καλά διαβάσατε, αφού το χέρι παίρνει τη θέση του πιάτου και προκαλεί εντύπωση αλλά και περιέργεια για μια δοκιμή!
Ο επισκέπτης απλώνει το χέρι του στον σεφ και εκείνος… δημιουργεί τη σύνθεση του πιάτου που αποτελείται από αφυδατωμένο χοιρινό, «καμμένο» πουρέ μήλου και ανθό από ραπανάκι και μήλο. Ο σεφ μάλιστα το ονομάζει “χαιρετισμός στον ουρανίσκο σας”, καθώς συνδυάζει αλμυρή και γλυκιά γεύση.